när du känner dig friskt levande

Idag, fjärde dagen efter, har jag börjat smälta helgen.

Ni behöver inte och kommer inte få reda på allt som hände men det var en hel del. Det som faktiskt är offentligt är påhittet att jag skulle vara med i varje gren av
ordkrig vilket ledde till att torsdagen inebar ett nervositetsrekord för mig. Jag trodde på riktigt att jag skulle spy, svimma och bli halvsidesförlamad samtidigt.
 Mitt adrenalin måste nog ha mattats av under helgen för jag blev bara mindre och mindre skakis för varje gång jag var uppe på scenen. Improvisationen kändes ovanligt lugn och pretantionslös, jag lät hjärnan göra jobbet och satte mig in nått slags naturlig schroomtrance vilket gjorde det hela till en rätt zoft upplevelse.

Oskar och Fritte var västsidans hjältar i vinster och finaldeltagande, de förtjänade sina placeringar och gjorde friskt bra läsningar. Måste i sammanhanget även nämna att de bästa poeterna som bekant ofta inte vinner. Alex gjorde de två bästa läsningarna jag sett på länge och jublet när han började läsa "Banja Luka" som segerdikt i impron är helgens mysigaste minne.

Söndagen var chaos panique & breakdown de grande

söndag kväll var ta sig samman och vara stark och se lösningar

tisdag hade ingenting hänt

idag är det antagligen som vanligt men starkare och säkrare och mer att förlora än någonsin

här kommer en bra låt