ett rent samvete - bloggen

nu tänkte jag blogga om skuld, skam och ångest fram till årsskiftet men inte här

feelgood-bloggen har ju gjort succé, så varför inte en som tar upp motsatsen

läs mer på metrobloggen.se/ettrentsamvete

För ett rent samvete.

Nu är ljudboksprojektet "För ett rent samvete." igång. De första exemplaren tar jag med mig till Nässjö poesifestival idag. Senare kommer fler att tryckas upp. På min hemsida kan du läsa mer.

Själva skivan är bara en liten del av projektet. På hemsidan finns information om dikterna, idén och tillvägagångssättet. Dessutom kommer jag löpande under resten av året updatera med bilder, filmklipp och länkar som har något med titlarna att göra.

Skivan kommer fastnitad på kartong med ingen information förutom titel och hemsideadress. Innehållsförteckning och förord finns alltså på min sida och förändras löpande - precis som skulden växer eller krymper inom dig.

Den här veckan:

Torsdag: Repris av Mitt P3 där jag pratar om Borås. 20.06 i P3.
Jag är MC på uppvisningsslam under Nässjö Poesifestival.

Fredag: Jag läser några dikter från min mediakritiska föreställning "Det är inte världen som är galen. Det är du", Nässjö.

Svettig Vecka.

Måndag:
 Klicka på länken, klicka sedan på ffw-pilen så hör du mitt bidrag till Mitt P3:s berättarskola.
Länken.

Tisdag och Onsdag :
Sitter och jobbar på föreställningen "Det är inte världen som är galen. Det är du". En enmanspryl där jag i c:a 45 minuter dissikerar informationssamhället. Premiär 18/7 
Sitter även och påbörjar offentliggörandet av mitt ljudboksprojekt "För ett rent samvete". Det kommer att del för del komma upp väsentlig information på min hemsida. 

Torsdag:
Åker till Nässjö och håller ett ett uppvisnings-Slam på kvällen. Tävlande: Vilska Lindgren, Rijal Mbamba, Malin Jakobsson, Henrik Bergkvist, Laura Wihlborg och Isak Jansson.

20.06 i P3 sänds reprisen av Mitt P3 Hood, där jag berättar om Borås.

Fredag:
Läser en "Trailer" på Nässjö Poesifestival. Jag presenterar idén och några texter från "Det är inte världen som är galen. Det är du."

Lördag:
Håller i Poesi på Gågatan i Nässjö.

Åker hem och kramar Elinore, äter en bit mat och sover sked.