Nu börjar mitt tjugehundraåtta

Först av allt www.ordkanon.se

Nu är det klart för start! Sedan senhösten har jag försökt trotsa mina tvivel på att jag faktiskt skulle kunna driva ett företag. Nu är det trotsat. Jag kommer antagligen svära mer än någonsin i slutet av varje månad men det får det vara värt. Jag sitter och skriver eller läser handböcker i skrivande, retorik och stand up hela veckorna. Två förmiddagar i veckan går jag mot min natur, till ett jobb med chef. Tills jag helt och hållet kan leva på kanonen får det vara värt det. Har man att göra med världens bästa lagerchef och slipper vård-arbetsplats-intrigerna så kan jag tänka mig att jobba, inom rimlighetens gränser.

Min vanliga www.matiss.info.se är också pimpad. Fler krönikor och dikter har lagts upp där. Fler kommer tillsammans med nyare bilder och filmklipp. Men dem får du klara dig utan en stund till.

Sedan hoppas jag att året innehåller tillräckligt mycket inspiration och motivation till Slammer, den pågående novellsamlingen, Poetry Slam, Burque Teddler och det hemliga projektet. Men det får ge sig. Nu ska jag tillbaka till den pyrande stubinen......